Konec divizní soutěže nás zastihl ve skvělé formě

-lap- | -sk-

Se svým vystoupením v divizním ročníku 2011/2012 můžeme být spokojeni. Skončili jsme na šestém místě, když jsme získali 53 bodů stejně jako pátý Žatec.

To potvrzuje i manažer týmu Jan Kudlička…

„Dá se opravdu říct, že celkově spokojeni jsme. Podzim byl ještě trochu slabší. Chvíli totiž trvalo, než se do týmu zabudovali noví hráči a mančaft si trochu sedl. Ale teď na jaře už to bylo dobré. Na ten fotbal, co kluci předváděli, se dalo dívat. Už to byla taková hra, jakou jsme si od nich představovali."

Skvělý závěr

Je pro nás možná škoda, že sezona skončila. V jejím závěru jsme totiž měli parádní fazónu. Od 25. kola jsme neztratili ani bod. Postupně jsme zdolali Litol 3:0, Vilémov 3:1, Blšany 3:0, Český Dub 3:0, Teplice B 3:1 a soutěž zakončili výhrou v Přední Kopanině 1:0.

Nejlepším střelcem týmu byl František Mašanský. Dařilo se však i ostatním. „Když byl k dispozici, tak byl platný Sdiri. Nějaké góly dal Mašek i další kluci. Na zlepšených výkonech se projevil i fakt, že se někteří hráči uzdravili či znovu zapojili."

Kádr by měl zůstat pohromadě

„Nyní o žádných odchodech nic nevíme, i když je pravda, že o Mašanských budeme ještě jednat s Kladnem, kterému patří. Z Roudnice se vrací Vráťa Brožík a máme zájem i o některé mladé hráče z okolí. Je však otázkou, zda budou mít trpělivost a snahu, aby se do týmu třeba probojovali.
Přípravu zahajujeme 10. července v domácích podmínkách a čeká nás i několik přípravných zápasů. Ještě uvidíme, zda budeme hrát i v poháru."

„Cíle budou prakticky stejné. Divize je pro nás asi optimální. Pokud by se nám podařilo navázat na výkony z konce jara, byli bychom spokojeni. Doufáme, že bude chodit ještě více diváků. Třeba derby s Lovosicemi by mohlo být zajímavé," řekl Jan Kudlička.

Soutěž odstartujeme 12. srpna doma proti Žatci.

Hodnocení článku: 
Zatím nehodnoceno

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Almanach
Cena:
200 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER