Proti Libiši jsme se zbytečně nadřeli

SK Sokol Brozany - TJ Sokol Libiš 2:0 (1:0)
5. kolo | DIVIZE sk. B | -pk-

Po dvou neúspěšných utkáních, kdy jsme inkasovali hned sedm branek, jsme potřebovali plně bodovat. Papírové předpoklady vycházely v náš prospěch, ale realita na hřišti je vždy odlišná… Přechodné trenérské období skončilo Jánovi Kudličkovi, když se po měsíci na lavičku vrátil Jiří Němec.

První čtvrthodinka byla z naší strany perfektní a ujali jsme v ní i vedení. Perfektní příhru za obranu zužitkoval Tomáš Hora – 1:0. Pak však z našich kopaček na dlouhé minuty odešel klid a rozvaha a čím dál tím více jsme se přizpůsobovali nekompromisní a důrazné hře soupeře. Hráči Libiše nakopávali míče na své útočníky, kteří sklepávali míče, takže to místy byl spíše boj než fotbal. Do poločasu jsme mohli navýšit skóre a hostím odskočit na rozdíl dvou branek, ale chybělo štěstíčko. Nejdříve se po centru Jiří Vacka prosazoval Umar Ahmed, ale jeho hlavičkový pokus orazítkoval jen tyč a obránci pak míč uklidili hodně daleko od branky. O pár minut později se z levé strany řítil Ahmed na brankáře Libiše a jeho překvapivý lob skončil pouze na břevně. Další slibné šance jsme nedokázali usměrnit mezi tyče a tak jsme do šaten odcházeli s jednobrankovým vedením.

Obraz hry druhé půle byl podobný jako konec prvního poločasu. Spoustu nepřesnosti, tvrdé osobní souboje a dlouhé pasy někdy i bez adresáta. Hosté nám svou hru vnutili a my jsme se jí přizpůsobili. Chvilkami bylo před naší brankou opravdu dusno… Urostlý útočníci hostí se „prali“ ve vápně o každý míč a naše obrana byla přetížená, ale veškeré ataky jsme dokázali odvrátit. Nakonec se nám podařilo z brejku skórovat, když kolmici mezi beky proměnil Jan Franc a tím jsme hostím trošku sebrali vítr z plachet, ale ještě nebyl konec. Hosté stále praktikovali svůj velmi nepříjemný styl hry, ale nebyl úspěšní a branku jsme si již dát nenechali.

Branky: 6. Hora, 78. Franc
ŽK: 2:2
ČK: ---
Rozhodčí: Bacík
Diváci: 180
       
Sestava: Kudrna - Vaněk, Tupý, Pešula, Janda - Antonín Kühn, Kopecký, Franc, Vacek (59. Brožík) - Ahmed (81. Tuzar O.), Hora (86. Kühn Jakub)

Hodnocení článku: 
Zatím nehodnoceno

FOTOGALERIE

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Kšiltovka 90 let
Cena:
200 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER