S Roudnicí jsme prohráli o jednu branku

SK Sokol Brozany - SK Roudnice nad Labem 0:1 (0:0)
PU | -lap-

Jediný gól rozhodl přípravný fotbalový duel mezi naším A-týmem a třetiligovou Roudnicí. Po změně stran se trefil hostující Bíro.

Soupeř měl tak do 15. minuty územní převahu, ale v zápase se gólově prosadil pouze jednou po standardce
Ján Kudlička, manažer

„Soupeř měl tak do 15. minuty územní převahu, ale v zápase se gólově prosadil pouze jednou po standardce. Jinak se do nějakých šancí nedostával. Řekl bych, že to bylo celkem vyrovnané utkání. V sobotu hrajeme doma další přátelský zápas s Chomutovem," dodal manažer týmu Ján Kudlička.

„Mám takový pocit, že v pravé poledne a v takovém počasí je ten fotbal za hranou. Nicméně jsme se utkali s houževnatým soupeřem, který poctivě bránil. Dlouho jsme se nedokázali prosadit, i když šance jsme na to měli.

Třeba já měl takovou, co musím prostě vždycky proměnit. Vysvobodil nás až parádní střelou Ondřej Bíro," zhodnotil utkání vysoký roudnický obránce Tomáš Petrášek.

Ve druhém poločase byl v brance vítězů Richard Brauneis. „V prvním poločase jsme mohli dát tři, čtyři góly a ten zápas mohl být jednoduší. Takhle jsme si to však zbytečně zkomplikovali a báli jsme se o výsledek až do konce. Musíme se naučit lépe proměňovat šance. Tempo hry opadalo, což zapříčinilo opravdu velké vedro."

Hodnocení článku: 
Zatím nehodnoceno
Branky: 
Bíro
Rozhodčí: 
Prágl
Sestava: 

Vacho – Janda, Uka, Tupý (46. Pešula), Bittengel – Kühn, Zadina (46. Kopecký), Franc, Vacek (70. Matuszewski) – Kalous (46. Ahmed), Marič

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Šála
Cena:
250 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER