Ani nejvyšší návštěva kola k bodům nepomohla

SK Sokol Brozany - FK Chlumec nad Cidlinou 1:3 (1:1)
4. kolo | Fortuna ČFL B | Autor: Daniel Brzák, Deník.cz ; -sk-

Chlumec nám ukázal nedostatky, které musíme eliminovat.
Dominik Šup

Fotbalisté Brozan prohráli ve 4. kole ČFL skupiny B na domácím hřisti s Chlumcem nad Cidlinou 1:3. Ačkoliv proti jednomu z favoritů soutěže vedli, soupeř skóre otočil a dokráčel si pro tři body.

Domácí Sokol, který hnala nejvyšší návštěva kola, více než 350 diváků, poslal už po deseti minutách do vedení krásným lobem Václav Pardubský. Hosté ale vyrovnali díky utěšené ráně zpoza vápna, po změně stran se prosadil nejprve Tomáš a poté i Jan Labík. První jmenovaný zúročil hlavou rohový kop, druhý se ve vápně zbavil obránce a umístěnou střelou na zadní tyč přidal pojistku.

Jak utkání hodnotí samotní aktéři?

Petr Výborný: Do zápasu jsme šli po dvou vydařených utkáních s jasným cílem zvítězit. Dostali jsme se do vedení, které ale bohužel netrvalo dlouho. Po vyrovnávací brance jsme byli zakřiknutý. Když jsme na konci prvního poločasu a na začátku druhého nevyužili dvě gólové příležitosti, přišel pro nás trest. Soupeř si to zkušeně pohlídal, přidal třetí branku a zaslouženě zvítězil. V sobotu hrajeme v Ústí nad Orlicí a rozhodně chceme nějaké body přivézt domů.

Dominik Šup: Zápas pro nás začal dobře. Po rychlé brance jsme se ujali vedení, ale od té doby nás soupeř přehrával a potrestal naše individuální chyby. Kdybychom proměnili ty dvě gólovky, mohl zápas vypadat úplně jinak. Chlumec zaslouženě vyhrál a nám ukázal nedostatky, které musíme eliminovat. Děkujeme fanouškům za podporu a doufáme, že v příštím domácím zápase nás budou znovu podporovat minimálně v takovém množství, jako teď.

 

Hodnocení článku: 
Zatím nehodnoceno
Branky: 
11. Pardubský - 19. Krčál, 52. Labík T., 69. Labík J.
ŽK: 
3:5
Rozhodčí: 
Radina - Blažej, Hádek
Diváci: 
354
Sestava: 

Havránek (C) – Bechyně, Bubeníček, Šup, Jindráček (78. Grjanovs), Krátký, Studecký (70. Studecký), Pardubský, Výborný, Sláma, Chukwuma (59. Kolařík)

FOTOGALERIE

PODOBNÉ ČLÁNKY

9. 10. 2019 | A - tým
Chyběla nám komunikace, tvrdost, zodpovědnost, vůle vyhrát...

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Sklo 0,5l
Cena:
300 Kč*

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER