Brozany udolaly neoblíbeného soupeře. A nadále vládnou třetí lize

FK Chlumec nad Cidlinou - SK Sokol Brozany 0:1 (0:1)
8. kolo | 3. česká fotbalová liga | Autor: DENÍK/Jaroslav Zeman; -sk-

Náš výkon měl do ideálu daleko
Jiří Šmidrkal, asistent trenéra

Fotbalisté Brozan pokračují v nejlepším třetiligovém startu v historii klubu. Celek z Litoměřicka urval na hřišti neoblíbeného Chlumce nad Cidlinou hubenou, ale cennou výhru 1:0. Je tak jediným celkem béčkové skupiny, který ještě neprohrál.

„Abych byl upřímný, tak náš výkon měl do ideálu daleko. Chlumec je pro nás nejméně oblíbeným soupeřem v celé soutěži. Paradoxně to byl ale nejlepší výkon, který jsme proti němu podali,“ usmál se Jiří Šmidrkal, asistent trenéra Jiřího Němce.

Utkání rozsekl ve 45. minutě Adam Černý. Prostě klasický gól do šatny. „Byla tam skrumáž před brankou, někdo to tam protlačil a Adam to dával do prázdné branky,“ podotkl.

Proč je vlastně Chlumec nad Cidlinou pro Brozany tak neoblíbeným sokem? „My na ně prostě neumíme zahrát. Ukopali jsme proti nim dosud snad jeden bod. První poločas se na to dalo ještě koukat, po změně stran to upadlo do průměru. Ale tři body máme,“ zdůraznil.

Brozany v sedmi zápasech ztratily pouhé dva body, jsou na čele tabulky. A navíc mají k dobru ještě dohrávku v Ústí nad Labem, které je zatím třetí. „Je to nejlepší vstup do sezony, co pamatujeme. Rozhodně v tom chceme pokračovat co nejdéle. Co se týče kádru, který prostě není tak široký, tak se nám nikdo nezranil. Naopak se postupně dává do kupy Soungole, takže by nás mohlo být o jednoho víc,“ uzavřel vše Jiří Šmidrkal.

 

Hodnocení článku: 
Zatím nehodnoceno
Branky: 
45. Adam Černý
ŽK: 
0:1
Rozhodčí: 
Adam Jansa – Martin Fojtík, Marek Schmeiser
Diváci: 
235
Sestava: 

Švejda – Strada, Bechyně, Bayd, Lauko – Lukáš – Krátký (90. Fatrdle), Málek, Černý, Douděra (86. Bubeníček) – Jindráček (77. Novotný)

FOTOGALERIE

PODOBNÉ ČLÁNKY

11. 10. 2024 | A - tým
I když jsme měli přesilovku, tak šel náš výkon dolů...Jiří...
24. 9. 2024 | A - tým
Výsledek je nakonec asi lepší, než předvedená hraJiří...
13. 9. 2024 | A - tým
Bitva o první místo třetí nejvyšší soutěže mezi Ústím nad...
10. 9. 2024 | A - tým
Fotbalisté Brozan pokračují v dobrém sezonním rozjezdu. V...

Stránky

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Minidres
Cena:
100 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER