Třetiligový šlágr se hrát nebude. Utkání s Ústím nad Labem odloženo

Autor: DENÍK/Jaroslav Zeman; -sk-

Bitva o první místo třetí nejvyšší soutěže mezi Ústím nad Labem a Brozany se hrát nebude. Ti, co se v pátek 13. září od 18 hodin těšili na velký šlágr a derby, mají smůlu. Důvod je vcelku logický.

Může za to špatné počasí a s tím spojený stav hrací plochy v krajském městě. „Když jsme slyšeli tu předpověď, tak jsme tak nějak očekávali, že se to odloží. Náhradní termín samozřejmě ještě nemáme, rozhodlo se to dnes dopoledne,“ sdělil Deníku Jiří Šmidrkal, asistent brozanského trenéra Jiřího Němce.

Sokol má přitom velmi dobrou formu, aktuálně drží neporazitelnost. „Samozřejmě jsme to chtěli odehrát, ale nedá se nic dělat. Bude těžké hledat v týdnu náhradní termín. Nemáme tak široký kádr, program sobota, středa, sobota pro nás bude náročný,“ potvrdil Šmidrkal.

Také v Brozanech mají aktuálně nezpůsobilou hrací plochu. Kousek od hřiště je Mlýnský náhon, velkou vodu ale v klubu nečekají. „Máme to podmáčené. Rozhodně nebude hřiště pod vodou, spíše nám budou dělat problémy spodní vody. Příští týden už má být teplo, takže snad už to hřiště bude vypadat lépe,“ dodal.

 

Hodnocení článku: 
Zatím nehodnoceno

PODOBNÉ ČLÁNKY

10. 9. 2024 | A - tým
Fotbalisté Brozan pokračují v dobrém sezonním rozjezdu. V...
2. 9. 2024 | A - tým
Zápas byl na úrovni krajského přeboru. Spousta nepřesností...
19. 8. 2024 | A - tým
Jsme spokojení, byl to první zápas, navíc venku. Tři body...

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

CD s oficiální hymnou
Cena:
50 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER