Vstup do soutěže nám vyšel…

SK Sokol Brozany - FK Slavoj Žatec 1:0 (0:0)
1. kolo | DIVIZE sk. B | -pk-

Po krátké letní přestávce se opět rozeběhly boje o mistrovské body v divizní skupině B. V prvním kole jsme hostili mužstvo z chmelařské oblasti FK Slavoj Žatec. Naším přáním bylo úspěšně vstoupit do soutěže a získat důležité první tři bodíky do tabulky, což se nám nakonec podařilo, i když to byly nervy do poslední vteřiny… Celé utkání se neslo v bojovném duchu. Obě mužstva se snažila kombinovat a předváděla pohledný fotbal pro oka diváků, kteří si našli cestu na brozanský stadion. V prvním poločase jsme si vytvořili hned několik brankových příležitostí, ale Hora, Ahmed, Vacek ani Pešula je nedokázali proměnit. Zejména šance Martina Pešuly byla více než stoprocentní. Objevil se tváří v tvář hostujícímu gólmanovi Jakubovovi, když ho nezištnou přihrávkou z nacvičené rozehry rohového kopu našel Jiří Vacek. Hosté se snažili hrozit především z brejků a standardních situací.

Obraz hry se nezměnil ani v druhém poločase a k závěru utkání začínala na naše kopačky doléhat nervozita. Napětí na hřišti i v ochozech se stupňovalo a obě mužstva se snažila vstřelit branku. To se nám povedlo až v nastaveném čase, když stoper Žatce Heinc ve vápně stáhnul zezadu Martina Maška a hlavní sudí nařídil pokutový kop. Heinc obdržel druhou žlutou kartu a musel předčasně pod sprchy. K exekuci pokutového kopu se postavil Ondřej Havrda a nemýlil se, i když Jakubov vystihl směr, na střelu byl už krátký – 1:0.

Branka: 90. Havrda z pk
ŽK: 1:5
ČK: 90. Heinc (Žatec)
Rozhodčí: Vitner
Diváci: 250
       
Sestava: Kudrna - Janda, Tupý, Pešula, Jakub Kühn - Antonín Kühn, Franc, Havrda, Vacek - Hora (84. Kučera), Ahmed (86. Mašek)

Hodnocení článku: 
Zatím nehodnoceno

FOTOGALERIE

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Minidres
Cena:
100 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER