Ohlédnutí za turnajem OLDA CUP 2017

Text: Oldřich Krejčí | Foto: Veronika Prokopová

V rámci přípravných utkání mladých fotbalistů SK SOKOL Brozany se konalo od prosince do současnosti i několik zajímavých turnajů.  S blížící se jarní sezonou, byl v neděli 22. ledna  organizován ve sportovní hale SK SOKOL Brozany již tradiční 8. ročník halového turnaje starších žáků, pod názvem OLDA CUP. Domácí mužstvo SK SOKOL Brozany, vedené od nového ročníku trenérem Václavem Kunertem  se pro turnaj rozdělilo na dvě  mužstva  s handicapem  jen po 6 hráčích. Turnaje se tak zúčastnilo celkem 6 mužstev s více jak 50 hráči, mezi nimiž byla i dvě děvčata.

V 15 vzájemně odehraných zápasech bylo mladými hráči vstřeleno celkem 69 branek. Průběh turnaje byl plný nepředvídaných výsledků, neboť mezi tradiční a známá mužstva ASK Lovosice a TJ SOKOL Mšené Lázně pořadatelé pozvali týmy FK Pšovka Mělník a SK Zichovec. Všechna družstva však bojovala jako o život a svým zaujetím do hry vytvářela doslova příjemné sportovní drama pro více jak 40 diváků téměř až do posledního zápasu. O vítězství v turnaji při konečné rovnosti bodů rozhodl  nakonec výsledek vzájemného utkání.

Celkové vítězství a 1. místo získalo mužstvo ASK Lovosice před mužstvem FK Pšovka Mělník.  Hráči domácího mužstva SK SOKOL Brozany „A“  museli  tudíž předat Putovní pohár po roce jeho držení vítěznému mužstvu. Nejlepším brankářem byl vyhlášen Vítězslav Svoboda z Lovosic, nejlepším hráčem Martin Hruška z FK Pšovka Mělník a nejlepší střelec Václav Turan z TJ Sokol Mšené Lázně. Partnerem turnaje byl opět Nadační fond J&T, který společně se sponzorem - firmou Emco s.r.o.  přispěli k celkové příjemné atmosféře nedělního dopoledne  a  při vyhlášení  výsledků včetně udílení pohárů svými drobnými upomínkovými předměty a chutnými cukrovinkami. Všichni hráči prvních tři mužstev a nejlepší jednotlivci byli organizátorem oceněni medailemi. Atraktivní se stalo i tradiční losování mezi zúčastněnými fanoušky mládežnického fotbalu. Drobnou cenu získala dojatá místní fanynka.  

Potěšující bylo, že všechna zúčastněná mužstva přislíbila  účast  na příštím, již 9. ročníku.

Konečné výsledky:
1.  ASK Lovosice
2.  FK Pšovka Mělník
3.  SK Sokol Brozany A
4.  TJ Sokol Mšené Lázně
5.  SK Sokol Brozany B
6.  SK Zichovec

Text: Oldřich Krejčí | Foto: Veronika Prokopová

 

Hodnocení článku: 
Average: 5 (1 vote)

FOTOGALERIE

PODOBNÉ ČLÁNKY

20. 3. 2018 | Starší žáci
V návaznosti na známé mládežnické turnaje v kopané,...
31. 1. 2016 | Starší žáci
Zatímco venku mohutně sněžilo a vrcholil extrémně mrazivý...
4. 2. 2015 | Starší žáci
Po úspěšném minulém víkendu pro brozanský fotbal...

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Almanach
Cena:
200 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER